BUGUN HAVA`,, EV DE OTUR, DOLAPLARI DUZENLE,KİTAPLARI GÖZDEN GEÇİR, FILM IZLE,KITaP OKU,YAZ,DİNLE,DİNLEN..oğlumun  kitaplığın da kibritçi kız ı bulup okudum...Çocukların kıtaplığında dolaşmayı çok seviorum.. BİRİNSANIN MELEĞİ OLABİLMEK HİÇ DE ZOR DEĞİL BİLİYORMUSUNUZ?  Yadıma en çok ihtiyacımız olduğun da bir anda omzumuza dokunan,bir çıkış, bir çüzüm yolu bulmaya çalışanDOSTUMUZ esasında bir MELEK değil de ne??? En saf en güzel duygularımızı kulanıp bizi kötü durumlara düşüren, canımızı yakan ŞEYTANdan başka kim olabilir ki?? Vicdanı olmayan bir insan her türlü haksızlığa,adaletsizliğe, gmz yumar,razı olur. VİCDAN insanoğluna sunulan en büyük sınavdır.. Her ikiside aramızda.Bu Dünyada MELEK olmak veya ŞEYTAN olmak elimizde. Fatma ÖNDER
BUGUN HAVA`,, EV DE OTUR, DOLAPLARI DUZENLE,KİTAPLARI GÖZDEN GEÇİR, FILM IZLE,KITaP OKU,YAZ,DİNLE,DİNLEN..oğlumun kitaplığın da kibritçi kız ı bulup okudum…Çocukların kıtaplığında dolaşmayı çok seviorum..
BİR İNSANIN MELEĞİ OLABİLMEK HİÇ DE ZOR DEĞİL BİLİYORMUSUNUZ?
Yardıma en çok ihtiyacımız olduğun da bir anda omzumuza dokunan,bir çıkış, bir çözüm yolu bulmaya çalışan DOSTUMUZ esasında bir MELEK değil de ne???
En saf en güzel duygularımızı kulanıp bizi kötü durumlara düşüren, canımızı yakan ŞEYTANdan başka kim olabilir ki??
Vicdanı olmayan bir insan her türlü haksızlığa,adaletsizliğe, göz yumar,razı olur.
VİCDAN insanoğluna sunulan en büyük sınavdır..
Her ikiside aramızda.Bu Dünyada MELEK olmak veya ŞEYTAN olmak elimizde.
Fatma ÖNDER

Yorum yapın


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.