2015 yepyeni bir yıl

2004 / Kıbrıs , yeni yıl kutlaması. Hayat hızla akıp gidiyor elimiz de sadece anılar kalıyor. Hep bir önceki yılı arıyoruz özlemle.Bir sonra ki yıldan ise umutlaırmız ,beklentilerimiz var. Dünyaya baktığımızda muhteşem bir yıldi diyemem 2014 için.Benim için bir önceki yıldan biraz daha iyiydi. Bu emeklilik de ne zaman gelir ki dediğim ve yıllarca beklediğim sonun da kavustuğum mululuk EMEKLİ olmak. Emekli oldum sırtımı devlete dayadım:))) Hobilerime zaman ayırdığım, hayallerimi gerçeklestırdıgım ve çok seyahat etiğim bir yıl oldu.Sonra senelerdir istediğim yazı yazmayı ne kadar sevdiğmi özlediğmi hatırladım.saçmaladım,eğlendim,yazdım da yazdım, yazdıklarımı dostlarıma okuttum hep beraber şahane vakıt gecırdık.Kıtap yaz,yazmalısın diyen sevdiklerime ilk iş BLOK açmak için kolları oldu..Öğrendim ki yanımda sevdiklerim olsun,sağlıkları yerinde olsun gerisi boş.Kendimizi hırpalamanın gereği yok KADER var..gereksiz endişe, olcak seyın önüne kimse ama kimse geçemez.. Su akar yolunu bulur.. Fatma Önder
2004 / Kıbrıs , yeni yıl kutlaması.
Hayat hızla akıp gidiyor elimiz de sadece anılar kalıyor. Hep bir önceki yılı arıyoruz özlemle.Bir sonra ki yıldan ise umutlarımız ,beklentilerimiz var.
Dünyaya baktığımızda muhteşem bir yıldi diyemem 2014 için.Benim için bir önceki yıldan biraz daha iyiydi.
Bu emeklilik de ne zaman gelir ki dediğim ve yıllarca beklediğim sonun da kavustuğum mululuk EMEKLİ olmak. Emekli oldum sırtımı devlete dayadım:))) Hobilerime zaman ayırdığım, hayallerimi gerçeklestırdıgım ve çok seyahat etiğim bir yıl oldu.Sonra senelerdir istediğim yazı yazmayı ne kadar sevdiğmi özlediğmi hatırladım.saçmaladım,eğlendim,yazdım da yazdım, yazdıklarımı dostlarıma okuttum hep beraber şahane vakıt gecırdık.Kıtap yaz,yazmalısın diyen sevdiklerime ilk iş BLOK açmak için kolları sıvamak  oldu..Öğrendim ki yanımda sevdiklerim olsun,sağlıkları yerinde olsun gerisi boş.Kendimizi hırpalamanın gereği yok KADER var..gereksiz endişe, olacak seyın önüne kimse ama kimse geçemez.. Su akar yolunu bulur..
Fatma Önder

Yorum yapın


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.