YOGA

YOGA kendine köprü kurmaktır.Onarıcıya,yenilenmeye ihtiyacı olan herkese tavsıye ediyorum. Bambaşka bir yolculuk ve tabii yolculuğa çıktığınız hoca çok önemli.Çağ Rical Gürle için şansım diyorum.Para ile satın alınamayacak kadar değerli idi öğrendiklerim.  Çünkü, bildiklerini,öğrendiklerini paylaşım konusun da cimri değildi. Benim ve diğer arkadaşlarımın hayatına mucizevi dokunuşları oldu.BİNŞÜKÜR. Öğrendıklerım;  Çok fazla ama ilk 4 ü sayabilirim esasında daha fazlasını öğrendim. Öldürmeyen acıları sevin.:)) Bedeninle  inatlaşma. " bedeninle inatlasirsan, ne yapip edip beden galip geliyor.beden senden daha zeki ve evren  cok seyi insanin eline birakmamis. Ornegin;nefes alip verisin,kalp atisin,sindirim sistemin, bedenin bilgeligi gercekten harikulade. HİS, herşeyi hisset,hislerine  güven,yeter  ki hisset,hissetmek ŞİFA katmaya vesile ediyor,HİS sonsuz kaynak. NEFES, Allah’ın bize hediye ettiği nefes,bizi O’na götüren yol,O’nu bize hatırlatan ses,,, .Yogayi ogrenmek ve ilerlemek istiyorsan merhametli olacaksin.Konusmalarinda,davranislarinda,egzersizlerinde,bedeninde ve zihninde once kendine,sonra insanliga,dogaya ve tum canlilara karsi sefkatle yaklasacaksin,Aslinda ulkemin,dunyanin ve insanligin en buyuk istegi bu degil miydi. Ne çok öğrettin,,güzel kalbin ile hayatıma dokundun.İyi ki tanıdım seni hocam iyi ki..BİNŞÜKÜR. Zamanın yok deme, bu HAYATTA kendine yapabileceğin en büyük iyilik YOGA olacaktır.Hadi kendin için bi güzellik yap. Sonra mı?? Teşekkür edersin belki bana)) Fatma ÖNDER
YOGA kendine köprü kurmaktır.Onarıcıya,yenilenmeye ihtiyacı olan herkese tavsıye ediyorum.
Bambaşka bir yolculuk ve tabii yolculuğa çıktığınız hoca çok önemli.Çağ Rical Gürle için şansım diyorum.Para ile satın alınamayacak kadar değerli idi öğrendiklerim.
Çünkü, bildiklerini,öğrendiklerini paylaşım konusun da cimri değildi. Benim ve diğer arkadaşlarımın hayatına mucizevi dokunuşları oldu.BİNŞÜKÜR.
Öğrendıklerım;
Çok fazla ama ilk 4 ü sayabilirim esasında daha fazlasını öğrendim.
Öldürmeyen acıları sevin.:))
Bedeninle inatlaşma.
” bedeninle inatlasirsan, ne yapip edip beden galip geliyor.beden senden daha zeki ve evren cok seyi insanin eline birakmamis. Ornegin;nefes alip verisin,kalp atisin,sindirim sistemin, bedenin bilgeligi gercekten harikulade.
HİS, herşeyi hisset,hislerine güven,yeter ki hisset,hissetmek ŞİFA katmaya vesile ediyor,HİS sonsuz kaynak.
NEFES, Allah’ın bize hediye ettiği nefes,bizi O’na götüren yol,O’nu bize hatırlatan ses,,,
.Yogayi ogrenmek ve ilerlemek istiyorsan merhametli olacaksin.Konusmalarinda,davranislarinda,egzersizlerinde,bedeninde ve zihninde once kendine,sonra insanliga,dogaya ve tum canlilara karsi sefkatle yaklasacaksin,Aslinda ulkemin,dunyanin ve insanligin en buyuk istegi bu degil miydi. Ne çok öğrettin,,güzel kalbin ile hayatıma dokundun.İyi ki tanıdım seni hocam iyi ki..BİNŞÜKÜR.
Zamanın yok deme, bu HAYATTA kendine yapabileceğin en büyük iyilik YOGA olacaktır.Hadi kendin için bi güzellik yap. Sonra mı?? Teşekkür edersin belki bana))
Fatma ÖNDER

Yorum yapın


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.