En son ne zaman konuştunuz ruhunuzun özü hakkında? İstekleriniz,arzularınız,duygularınızı en son ne zaman kiminle paylaştınız? Peki bütün enerjinizi isteklerinize akıtmıyorsanız bu nasıl bir hayat olur? Lütfen bana hayatta ki en büyük arzunu aktarır mısın?:) Bir hayalim vardı “doğru yolda mıyım bilmek istiyorum ve senden gelecek her türlü cevabı kabul edeceğim” demiştim ALLAH’a. Evet ben çok sık ruhumla konuşuyorum?? Kendime çok soru soruyor bazen cevaplarına şaşırıyorum  Şimdiler de en çok ne istiyorsun,seni ne mutlu eder diyorsan?? BARIŞ istiyorum,,SEVGİ istiyorum,, bi AĞAÇ dahi kesilmesin istiyorum,ÇOCUKLAR gülsün istiyorum,kadınlar özgürce nefes alabilsin istiyorum. DİN ADI ALTIN DA HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI YAPANLARIN YERYÜZÜNDEN GİTMESİNİ İSTİYORUM.. HA BİRDE rte lütfen artık gitsin… HUZUR istiyorum…tek amacı kışkırtmak,insanları birbirine kırdırmak.. Bir kez olsun SEVGİ,BARIŞ,HUZUR,KARDEŞLİK,BİRLİK desin bir kez olsun. AŞK desin.. GÜZELLİKLERİ takdir etsin. ÇOK MU YORULDUM ACABA? Endişeliyim! Çocuklarımız için endişeliyim,pırıl pırıl zehir gibi zekaya sahıp bilinçli bi nesil geliyor hem de gümbür gümbür.. UMUDUM beni hayata bağlıyor.. Yoksa ha koptum ha kopacam hayattan.. Çok mutsuzum, , ALLAH yaşama sevincimizi almasın o giderse herşey gider ve bi daha hiç bi şeyi ruhun bile duymaz.. Sağlıktan sonra en önemlisi NEŞE ve YAŞAMA sevinci bence.. Foto. Fethiye, şahane bi inziva  ve deneyim oldu.Tavsıye ederım. Senede bi kez 24 saat sessizliği deneyimle..konuşma ,sessiz kal.katkısı mı? ŞAHANE.. Bugünkü ruh halim. Daldandala kon,saçmala,amannnn,,geçer bi kaç güne… ANKARA yazılacak ne çok şey var ama YASAK! Bu kadar açılabıldım zira ailem endişeleniyor.. BARIS,SEVGİ,AŞK,BİRLİK,HUZUR DİLİYORUM.. ÇOCUKLARIMIZA SEVGİDE KALMAYI ÖĞRETELİM…DOĞAYI,HAYVANLARI VE INSANLARI SEVMEYI.. FATMA
En son ne zaman konuştunuz ruhunuzun özü hakkında?
İstekleriniz,arzularınız,duygularınızı en son ne zaman kiminle paylaştınız?
Peki bütün enerjinizi isteklerinize akıtmıyorsanız bu nasıl bir hayat olur?
Lütfen bana hayatta ki en büyük arzunu aktarır mısın?:)
Bir hayalim vardı “doğru yolda mıyım bilmek istiyorum ve senden gelecek her türlü cevabı kabul edeceğim” demiştim ALLAH’a.
Evet ben çok sık ruhumla konuşuyorum?? Kendime çok soru soruyor bazen cevaplarına şaşırıyorum
Şimdiler de en çok ne istiyorsun,seni ne mutlu eder diyorsan??
BARIŞ istiyorum,,SEVGİ istiyorum,, bi AĞAÇ dahi kesilmesin istiyorum,ÇOCUKLAR gülsün istiyorum,kadınlar özgürce nefes alabilsin istiyorum.
DİN ADI ALTIN DA HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI YAPANLARIN YERYÜZÜNDEN GİTMESİNİ İSTİYORUM..
HA BİRDE rte lütfen artık gitsin… HUZUR istiyorum…tek amacı kışkırtmak,insanları birbirine kırdırmak..
Bir kez olsun SEVGİ,BARIŞ,HUZUR,KARDEŞLİK,BİRLİK desin bir kez olsun. AŞK desin.. GÜZELLİKLERİ takdir etsin.
ÇOK MU YORULDUM ACABA? Endişeliyim! Çocuklarımız için endişeliyim,pırıl pırıl zehir gibi zekaya sahıp bilinçli bi nesil geliyor hem de gümbür gümbür..
UMUDUM beni hayata bağlıyor.. Yoksa ha koptum ha kopacam hayattan.. Çok mutsuzum, ,
ALLAH yaşama sevincimizi almasın o giderse herşey gider ve bi daha hiç bi şeyi ruhun bile duymaz.. Sağlıktan sonra en önemlisi NEŞE ve YAŞAMA sevinci bence..
Foto. Fethiye, şahane bi inziva ve deneyim oldu.Tavsıye ederım. Senede bi kez 24 saat sessizliği deneyimle..konuşma ,sessiz kal.katkısı mı? ŞAHANE..
Bugünkü ruh halim. Daldandala kon,saçmala,amannnn,,geçer bi kaç güne… ANKARA yazılacak ne çok şey var ama YASAK! Bu kadar açılabıldım zira ailem endişeleniyor..
BARIS,SEVGİ,AŞK,BİRLİK,HUZUR DİLİYORUM.. ÇOCUKLARIMIZA SEVGİDE KALMAYI ÖĞRETELİM…DOĞAYI,HAYVANLARI VE INSANLARI SEVMEYI..
FATMA

Yorum yapın


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.