Tüm çocukları kendi çocuklarımız gibi sevip, koruyup, kolladığımız da daha güzel bi Dünya yaratmış olmaz mıyız?
Anne-Baba olmamız gerekmiyor; bi parça şevkat, bi parça vicdan, bi parça merhamet.. Hepsi bu..
Çocukluğunuza gidin bi düşünün ailemiz ile ilgili olumsuzlukların bizi nasıl derinden sarstığını, kırdığını, incittiğini ve ruhumuzda kapanmaz yaralar açtığını. EMPATİ yapın lütfen!
İnanın telafisi yok. Sadece kendi çocuKlarımız için mi yaşıyoruz? Kendi çocuğunuz gibi, kendi canınızdan bir parça gibi diğer çocuklarada sahip çıkın ve örselenmelerine izin vermeyin.
ANNE-BABA’nın koruyamadığı, ittiği, örselediği, yaraladığı çocuğa başkaları çok rahat tekme atabiliyor. HERKES GELİP GEÇER AMA ÇOCUKLAIRMIZ HEP BİZİMLE..
BENİ DE YARGILAMAYIN ARTIK!
Yazdığım her harfin hatta noktanın bile arkasındayım. İki çocuklu hatta erkek çocuğu annesi olarak gay’lerle resim paylaşıp, onlara saygı duyduğunu her fırsatta dile getirdiğin yetmezmiş gibi birde CECELİ’nin eşini savunuyorsun diyorsunuz ya!! Anlamazsınız siz! ÇOCUKLARIN YARALANMASINI İSTEMİYORUM. O VİDEO’YU PAYLAŞMAK SİZE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ AMA O ÇOCUKTAN ÇOK ŞEY GÖTÜRECEK. ELİNİZİ LÜTFEN VİCDANINIZA KOYUN.. BANA NE İNSANLARIN TERCİHLERİNDEN. ÇOCUKLARA KIYMAYIN E Mİ? Eğer yaşanılabilir bir dünya hayal ediyorsan önce çocukların yaşamını güzelleştirmek için elinden geleni yapmalısın.
SEVGİ ile büyüyen, değer gören çocuk ileride potansiyel katil olabilir mi? SEVGİ harika bir histir ve çocuklarımızı şevkatli kollarımıza alıp güvendesin evladım diyebilmeiliyiz. TÜM ÇOCUKLARI SARIP SARMALADIĞIMIZ, KORUDUĞUMUZ, ÖNEMSEDİĞİMİZ, BİZ YANINDAYIZ SAKİN OL GEÇECEK DİYEBİLDİĞİMİZ, KENDİLERİNİ GÜVENDE HİSSEDEBİLECEKLERİ ŞAHANE GÜNLERİMİZ OLSUN ARTIK…
Ha birde ayrıldığınız, çocuklarınız annesini sırtlanların önüne tepişen egolarınız, hırslarınız için atmayın e mi? Olan yine o minnoş kalplere oluyor. Çocuklarınızı harcamayın e mi?
“Çocukları sevin, onlara karşı şefkatli olun, onlara verdiğiniz sözü harfiyen yerine getirin; çünkü çocuklar, sizin onlara rızk verdiğinizi sanırlar.” HZ.MUHAMMED (SAV)
“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
FATMA önder /2018

Yorum yapın


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.