makarna sosu

BENİM EN SEVDİĞİM SOS;  KLASIK PESTO SOS ; 4-5 DAL TAZE FESLEĞEN 2-3 DAL MAYDANOZ 1 ÇORBA KAŞIĞI DOLMALIK FISTIK 50 GR PERMASAN PEYNIR 2-3 DIS SARMISAK 1 ÇAY BARDAĞI ZEYTINYAGI(SIZMA) BUTUN MALZEMEYI BI RONDONUN ICINE OYUP SOS KIVAMINI ALANA KADAR CEKIN PESTO SOSUNUZ HAZIR.KAVANOZO KOYUP BUZDOLABINDA 1 HAFTA SAKLAYABILIRINIZ...  ANADOLU PESTO  ;; tarıfı.. YARIM DEMEK TEMIZLENMIS ROKA / 10 DAL MAYDANOZ/10 DAL NANE/10DAL DEREOTU/3 DİŞ SARMISAK/1 ÇAYBARDAĞI ZEYTINYAĞI /BIR CORBA KAIGI FINDIK VEYA BADEM YETERI KADAR TUZ KARABIZER.. RONDOYA KOR AKISKAN SOS KIVAMINI ALANA KADAR RONDODA CEKIN.. SAHANE BI SOS.. AFIYET OLSUN...
BENİM EN SEVDİĞİM SOS; KLASIK PESTO SOS ; 4-5 DAL TAZE FESLEĞEN 2-3 DAL MAYDANOZ 1 ÇORBA KAŞIĞI DOLMALIK FISTIK 50 GR PERMASAN PEYNIR 2-3 DIS SARMISAK 1 ÇAY BARDAĞI ZEYTINYAGI(SIZMA) BUTUN MALZEMEYI BI RONDONUN ICINE OYUP SOS KIVAMINI ALANA KADAR CEKIN PESTO SOSUNUZ HAZIR.KAVANOZO KOYUP BUZDOLABINDA 1 HAFTA SAKLAYABILIRINIZ…
ANADOLU PESTO ;; tarıfı.. YARIM DEMEK TEMIZLENMIS ROKA / 10 DAL MAYDANOZ/10 DAL NANE/10DAL DEREOTU/3 DİŞ SARMISAK/1 ÇAYBARDAĞI ZEYTINYAĞI /BIR CORBA KAIGI FINDIK VEYA BADEM YETERI KADAR TUZ KARABIZER.. RONDOYA KOR AKISKAN SOS KIVAMINI ALANA KADAR RONDODA CEKIN.. SAHANE BI SOS.. AFIYET OLSUN…

Yorum yapın


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.