VURUN KAHPEYE!

    • VURUN KAHPEYE!

 

    • YOL ONU, GEBERT ONU!

 

    • Çünkü sistem böyle isliyor.

 

    • Nefes alamıyorum.. Minicik çocuğun yerine oğullarımı koyuyorum; nasıl bir işkence olurdu. Erkek çocuğu için ANNE çok önemlidir. Çocuğunun annesi hatalı bile olsa deşifre edemezsin!!

 

    • Yine aynı fikirdeyim; Herkes anne-baba olamıyor maalesef. Dünya’ya getirdiğin çocuğun sorumluluğunu alamıyorsan çocuk sahibi olma!

 

    • Annesi iyi bir anne değil diyorsun, dön de bak yaptıklarına, çocuğuna yaşattıklarına bir bak bakalım SEN İYİ BİR BABA mısın? Evden ayrıldıktan BİR GÜN sonra kimse sevgilisini koluna takıp, koltuğunun altına alıp gezemez, gezmemeli! Çocuğunun psikolojısını düşünüyorsan yapmamalısın. Çevremden biliyorum;o çocukların gizli gizli ağladıklarını, hırçınlıklarını, öfkelerini, duygusallıklarını.. Şimdi siz babasınız ve çocuğunuzu çok seviyor, düşünüyor ve koruyorsunuz… Siz inanıyor musunuz? Ve bu adamları savunan kadınları anlayamıyorum.. Ve yine anlamadığım; yuva yıkan kadınların edepsizliği değil vicdansızlığı. SIRITARAK bu adamların yanında zafer kazanmış gibi pozlar veriyorsunuz! SIRTLANSINIZ!  Yahu kadın demek vicdan demek, kadın demek merhamet demek. Hiç mi düşünmezsin günü birinde senin de aynı pisliğin içine gireceğini. O minicik kalpleri düşünmeden yaptığınız her eylem umarım sizin de canınızı yaksın! Hiçbir hayaliniz gerçekleşmesin, aldatılın, hayat size acımasın her konuda! Ve kadın düşmanı KADINLAR umarım ki siz de yargıladığınız kadınların yaşadıklarını yaşarsınız!

 

    • Yine en onur kırıcı, aşağılayıcı yorumlar, eleştiriler kadınlardan geldi.. Sahiden KADIN KADINA neden bu kadar düşman? Neden her eylemde erkeği suçlamıyorsunuz da kadını suçluyorsunuz? Neden yahu! Tarafsız ol! İlla taraf olmak zorunda değilsin ki…

 

    • Bize ne insanların cinsel tercihinden.. Ahlak bekçisi değilim! Ama çocukların ve kadınların örselenmesine ve kadının HEMCİNSLERİNE ACIMADAN ÇELME TAKMASINA tahammül edemiyorum.

 

    • BOŞANDIĞINIZ KADINI YENEMEDEĞİNİZ DE YA İFTİRA ATARSINIZ YA DA ELİNDEKİNİ ALIRSINIZ(maddi-manevi) YA DA ÇOCUĞU İLE TEHDİT EDERSİNİZ! SÜRÜNSÜN KADIN!

 

    • ADAMLIK NEDİR?

 

    • Sahi siz ne zaman ADAM olursunuz? Ya da olma ihtimaliniz var mı?

 

    • ÇOCUĞUNA BİLE ŞEVKAT GÖSTERMEYEN ADAMLAR SİZE Mİ ŞEVKAT GÖSTERECEK .. bir çöp gibi ya da b*K GİBİ KLOZETE ATILIR ÜZERİNİZE BİRDE SİFON ÇEKİLİR. DEMEDİ DEMEYİN! YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!! ÇOCUĞUNUN ANNESİNE İFTİRA ATAN GÜNÜN BİRİN DE ADALET İLE SINANIR! O ÇOCUĞU İYİLEŞTİRMEK İÇİN SERVETİN DE YETMEZ!

 

    • Not: yaran mı var, aldatıldın mı dediğinizi duyuyorum. Ben aldatılmadım, ya da aldatıldım hissetmedim  evliğimi bitirme nedenim bu değildi.:) Çok iyi biliyorum; bir anne çocuğunun kılına zarar verilsin istemez. Sizde ÇOCUKLARA zarar vermeyin.. Onlar çok masum… Çocuklarınızın onayını aldıktan sonra yaşayın aşkınızı ve LÜTFEN ARTIK GÖZÜNÜZÜ ENERJİNİZİ KADINLARIN ÜZERİNDEN ÇEKİN!! VE LÜTFEN ARTIK KADIN KADINI DESTEKLESİN, ANLAMAYA ÇALIŞSIN, DİNLESİN… hemcinsinin yanıda duramıyorsan lağım kokan ağzını da açma!! Lütfen!! İnsanların cinsel tercihleri, ahlakları beni hiçbir zaman ilgilendirmedi. İşime gelmediğin de sınırımı çizdim.. Fakat söz konusu ÇOCUK olduğun da küfürbaz oluyorum. KADIN’ı ezdiğinizde, aşağıladığınızda, onurunu kırdığınızda öfkemi kontrol edemiyorum… Her kadın fazlaca saygıyı hakkediyor.. ÇOCUĞUNUZUN ANNESİNİ YARGILAMADAN Bİ ÇÖPLÜĞÜNÜZE BAKIN! BELKİ DE LAĞIMA DÜŞEN FARESİNİZDİR….

 

    Fatma ÖNDER

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.