Fatma Önder

Yazar değilim, ama yazamaz da değilim...

makarna sosu

BENİM EN SEVDİĞİM SOS;  KLASIK PESTO SOS ; 4-5 DAL TAZE FESLEĞEN 2-3 DAL MAYDANOZ 1 ÇORBA KAŞIĞI DOLMALIK FISTIK 50 GR PERMASAN PEYNIR 2-3 DIS SARMISAK 1 ÇAY BARDAĞI ZEYTINYAGI(SIZMA) BUTUN MALZEMEYI BI RONDONUN ICINE OYUP SOS KIVAMINI ALANA KADAR CEKIN PESTO SOSUNUZ HAZIR.KAVANOZO KOYUP BUZDOLABINDA 1 HAFTA SAKLAYABILIRINIZ...  ANADOLU PESTO  ;; tarıfı.. YARIM DEMEK TEMIZLENMIS ROKA / 10 DAL MAYDANOZ/10 DAL NANE/10DAL DEREOTU/3 DİŞ SARMISAK/1 ÇAYBARDAĞI ZEYTINYAĞI /BIR CORBA KAIGI FINDIK VEYA BADEM YETERI KADAR TUZ KARABIZER.. RONDOYA KOR AKISKAN SOS KIVAMINI ALANA KADAR RONDODA CEKIN.. SAHANE BI SOS.. AFIYET OLSUN...

BENİM EN SEVDİĞİM SOS; KLASIK PESTO SOS ; 4-5 DAL TAZE FESLEĞEN 2-3 DAL MAYDANOZ 1 ÇORBA KAŞIĞI DOLMALIK FISTIK 50 GR PERMASAN PEYNIR 2-3 DIS SARMISAK 1 ÇAY BARDAĞI ZEYTINYAGI(SIZMA) BUTUN MALZEMEYI BI RONDONUN ICINE OYUP SOS KIVAMINI ALANA KADAR CEKIN PESTO SOSUNUZ HAZIR.KAVANOZO KOYUP BUZDOLABINDA 1 HAFTA SAKLAYABILIRINIZ…
ANADOLU PESTO ;; tarıfı.. YARIM DEMEK TEMIZLENMIS ROKA / 10 DAL MAYDANOZ/10 DAL NANE/10DAL DEREOTU/3 DİŞ SARMISAK/1 ÇAYBARDAĞI ZEYTINYAĞI /BIR CORBA KAIGI FINDIK VEYA BADEM YETERI KADAR TUZ KARABIZER.. RONDOYA KOR AKISKAN SOS KIVAMINI ALANA KADAR RONDODA CEKIN.. SAHANE BI SOS.. AFIYET OLSUN…

Post a comment